Inga vanliga träningspass

Dagens träningspass med Nathalie och Ayax blev inte riktigt som det brukar. För det första så fick Rhiva sitta kvar i bilen till sist, sen så blev det en genomkörare av mitt och Thyras program medan Thyra fick ligga och titta på, och till sist blev det programträning med Rhiva till musik. Programträning med Rhiva var inte alls planerad, utan det var Nathalie som tyckte att vi kunde prova och se hur våra rörelser skulle passa till våran låt. Vi har haft ett tomt parti i vårat tilltänkta program, men det löste Nathalie enkelt åt oss, så nu är det bara att träna vidare och så får tiden utvisa när Rhiva är redo för start i freestyleklass I.

Medan Thyra, Rhiva och Ayax freestylelåtar spelades på hög volym så tränade jag och Lhine HTM i takt till musiken. Gick längre sträckor än vi brukar, gjorde byten och växlade tempon. Lhine var jätteduktig och tyckte det var superkul, så nu är det väl bara att börja leta musik då. Liksom vad ska vi vänta på? Hoppas att jag kan hitta en låt där man kan klämma in både vanlig- långsam- och språng marsch.

6 mars, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Inga vanliga träningspass”

  1. Nathalie och Ayax:

    Jättekul träning idag! 🙂 tack för sällskapet och kul att man kunde hjälpa till 😉

  2. Elaine:

    Kan vi få se lite film på er freestyleträning snart kanske? 😉

    Något sorts freestyle-sug har börjat krypa in på mig också… får se om och när det suget går över till handling! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: