Hipp hurra, för här kommer Rhiva bumbibjörn!

Efter att varit på Linköpings hundungdom mellan 10-16 och varit funktionär samt tittat på en massa fina HTM- och freestyleprogram så var jag trött, frusen och längtade efter att få slappa i soffan en stund innan jag skulle gå ut och träna med hundarna. Men så blev det icke, utan när jag kom hem så tyckte Lenny att vi skulle åka och våldgästa hos en bekant till honom där hans föräldrar, samt bror med sambo var på påskmiddag. Hade ingen lust med det alls, men okej då.

Hundarna som suttit bilen halva dagen fick sitta i bilen lite till, men sen på vägen hem så blev det lite träning iallafall! Vi stannade på en grusparkering och så körde jag igenom Lhine och Rhivas program till musik. Började med Rhiva som satte sitt program direkt, dock något överentusiastiskt. Hon fick husses applåder, samt kommentaren ”Hon skuttar ju hela tiden”. Ja, Rhiva hon kan skutta i cirklar, skutta framåt, skutta slalom, skutta framåt runt matte och skutta bakåt runt matte.

Lhine som är en riktig hussegris hade lite svårt att koncentrera sig i husses närvaro, så hennes start fick vi ta om två gånger, men sen funkade programmet fint. Det blev dock ett ”Aj fan!” i programmet då jag vrickade till foten när vi sprang i sidled. Satan vad ont det gjorde, men vi körde på ändå.

Ett kort men väldigt bra träningspass, och stanna till vid en parkeringsplats som vi gjorde idag borde vi göra oftare. Det är ju så himla nyttigt att träna på nya okända platser. Jag brukar ju ändå alltid ha hundarnas cd-skivor med mig i bilen. Inte behöver man ha en cd-spelare med sig heller, utan det är ju bara att låta bilen stå med öppna dörrar.

29 mars, 2013 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Hipp hurra, för här kommer Rhiva bumbibjörn!”

 1. Karin:

  Lycka till imorgon! Å ja absolut, träna på fler platser än HU kan absolut inte skada! 😀

 2. Ann-Sofie:

  Ser fram emot att få se finaste bumbibjörnen i morron ♥

 3. Nathalie och Ayax:

  Lycka till med bumbibjörnen imorgon! Hoppas hon hinner dra ur lite energi innan så ska det nog gå bra sen!! 😀

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Åh vad jag också vill se er idag! Hoppas hoppas det blir en film. 🙂 Massa lycka till!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: