Helt slut i huvudet

Klockan är bara halv nio, men vi har redan börjat krupit ner i sängarna och snart är det dags att sova. Thyra och Trubbel är inte riktigt lika trötta, för dom har inte fått göra mycket idag, vilket dom inte kommer få göra imorgon heller då fokuset ligger på oss förare. Idag har halva gänget visat sina program och blivit filmade med och utan hund, och sedan har vi tittat på filmerna en i taget och verkligen granskat programmen.

Båda landslagsledarna blev glatt överraskade över att vi ropade stopp så många gånger och att alla kom med kommentarer och förslag på vad som kunde förbättras i programmen. Något som var gemensamt för alla idag, och troligtvis även imorgon, är att blicken måste lyftas upp från hundarna och att man måste våga ta ut sina rörelser.

Det var många roliga diskussioner och idéer som kom upp, eftersom att alla ser, hör och tycker olika om saker och ting. Imorgon är det min och Thyras tur att visa upp vårat nya program och bli granskade, och det känns lite sisådär. Jag är jättenervös över vad de andra ska tycka, och skulle gärna slippa. Även om ingen har blivit sågad vid fotknölarna idag, så känns det kanske som att jag kommer bli det imorgon.

Nej, mitt självförtroende är inte på topp. Varken gällande låtval eller programidé.

16 mars, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Helt slut i huvudet”

  1. Maria:

    Det kommer gå finfint! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: