En som kommer sakna snön

Det har varit väldigt fint med all snö, men nu när vi haft ytterligare en dag med vårkänslor så hoppas jag verkligen att våren är här för att stanna. Jag längtar verkligen efter att få träna på gräs! Så snart isfläckarna smält bort i solen vill jag ta ut cykeln och börja cykla med hundarna, och så ska ju jag och Rhiva börja springa tillsammans.

Thyra hon vet nog vad som är på gång med vädret, för på varje promenad passar hon på att snöbada, och det kommer hon göra ända tills all snö är borta. När snön på marken smält bort kommer hon rulla sig i de hårda, gråa, smutsiga resterna av snöhögarna som plogats upp under vintern.

5 mars, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En som kommer sakna snön”

  1. Sara och Lhyra:

    Jag vet någon som kommer att sakna snön här hemma också. Hon fullkomligt älskar det och rullar sig om och om igen när vi är ute på promenader.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: