Vad är det dom ser?


”Vad är det där för något konstigt?”.

Årets första riktiga sovmorgon. Den första riktiga sovmorgonen sen… jag vet inte när. Frågade Lenny igår om inte han kunde ta hundarna på morgonen, ge dom frukost och ta ut dom på rastning eftersom att Rhiva och Lhine inte gör nummer två på uteplatsen, så att jag kunde få sova ut lite för en gångs skull. Hundarna var uppe och vankade vid åtta, så då släppte jag ut dom på uteplatsen, och en timme senare klev Lenny upp medan jag låg kvar och trynade till elva. Så skönt!

Eftersom att de var ordentligt rastade så var det ingen brådska ut när jag gick upp, och jag kunde ta dom på enskilda promenader. Först en koppelpromenad med Rhiva, där hon fick klättra på lutande plank och gå balansgång på en skolgård. Lite linförighet blev det också, runt saker i vänstervarv.

Sen tog jag bilen bort till motionsspåret där Thyra och Lhine fick springa lösa på fältet. Vad de sprang. Så skönt för dom att slippa det lilla odjuret. Ute på fältet såg de något som de aldrig sett förut. Något jättekonstigt som de inte alls förstod sig på. Vad tror ni det kan ha varit?

Efter allt spring, fram och tillbaka och kors och tvärs, så gick vi ett halvt varv runt spåret. Ett par ruscher blev det, men annars var det mest trav. Allt spring på fältet tog nog en del på krafterna.

23 februari, 2013 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Vad är det dom ser?”

  1. Emma, Sasha & Arya:

    Skönt med sovmorgon, det slutade jag ha strax innan jul…

    Kan dom ha sett en gubbe på längdskidor kanske? 🙂

  2. Gunela:

    Gissar också på en skidåkare 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: