Träning idag, igen

Nathalie och jag bestämde snabbt igår att vi skulle ta veckans andra gemensamma träningspass redan idag. Hon kunde inte imorgon, och en fredageftermiddag känns ju lite sådär att åka iväg och träna på.  Direkt efter jobbet idag blev det att gå en ordentlig sväng med hundarna, så att Rhiva kanske inte skulle vara fullt så laddad som hon var igår. Kom hem vid halv två, och vad skönt det var att vara ute och gå då. Så tyst, lugnt och fridfullt.

Straxt före halv fyra plockade jag upp Nathalie och Ayax, och vid fem var vi färdigtränade för idag. Skönt att komma hem igen lite skapligt och hinna göra ingenting innan läggdags. Jag körde med timer idag med, ställd på tjugo minuter. Tycker det funkar väldigt bra, för då måste jag se till att vara effektiv och inte bara småsåsa med träningen. Dessutom blir det inte att vi tränar på femtioelva olika saker under samma pass.

För Rhiva blev det bara fem minuters träning inne i lokalen, då den mesta tiden gick åt till att ta oss in. Det är ju bra att hon tycker det är väldigt roligt att komma ut till hundungdom, förut var det ju lite otäckt, men lite ordning får det ju vara samtidigt. Även om hon är lite bäng för tillfället så kan man ju inte få komma undan med allt… Jag vill gärna att vi  går in tillsammans, istället för att hon drar mig in genom dörren och släpar upp mig för trappen.

Hennes fem minuter bestod av tyst och lugn träning. Mycket baklängesmarsch, där jag stoppade in ett ställande och ett läggande. Lite lek blev det och lite freestyle. Sen ringde klockan, och en ganska besviken Rhiva fick hoppa in i bilen igen. Imorgon blir det träning här hemma på egen hand, och då ska hon få jobba lite mer.

Thyra och Lhine var pigga och glada som vanligt, och när jag packade träningsväskan efter promenaden så var Lhine den som hade mest bråttom ut genom dörren. För Lhine blev det mest HTM idag, och då räckte de tjugo minutrarna gott och väl i och med att vi pillar med positioner. Väldigt roligt tycker Lhine, som står och steppar i väntan på nästa klick och godis. Jag måste förresten kolla vilket nummer framförpositionen vi jobbar med har, så den kan få ett namn. Fantasin tryter, så det känns enklast att ta namnet ur regelboken.

6 februari, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Träning idag, igen”

  1. Ann-Sofie:

    2 el 6 beroende på håll…de är i nummerordning med vanlig fot som 1 o medsols och högerfot som 5 och motsols…glasklart eller hur 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: