Rhivas öra

Det verkar inte bli någon långdragen historia av Rhivas öra, utan det läker fint utan någon som helst svullnad. Hon slog upp såret en gång i onsdags eftermiddag och det blödde en massa igen, så sen på kvällspromenaden knöt jag en sjal runt huvudet på henne så att hon inte kunde skaka på huvudet eller slå i örat mot något.

Utifrån så syns ingenting, men när man vänder upp öronlappen så ser det ut som att det är ett jack i örat. Fast jag tror bara att det ser ut så eftersom att pälsen har kladdat ihop sig av blodet. Jag har ju fortfarande inte tvättat av örat eller nånting, för då lossnar väl skorpan eller Rhiva blir irriterad och skakar på huvudet så såret går upp igen.

22 februari, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: