Klickhjälp

Idag fick jag med Lenny ett par minuter och så fick han sköta klickern när jag och Lhine tränade. Då slapp jag gå och snegla ner på Lhine och hennes position, och kunde istället koncentrera mig på att försöka gå rakt. Fast Lenny kommenterade att jag gjorde det ändå ganska mycket. Men det här var ju bara första passet med klickhjälp, och förhoppningsvis kan vi få hjälp fler gånger. Som förare lär man sig ju inte heller allt på ett pass.

Lenny fick klicka ingångar till högersidan, för fin position samt när Lhine var på väg in i position bakifrån när jag kastat iväg en godis åt henne på marken. Tyckte dagens lilla pass kändes mycket bättre jämfört med de i förra veckan, och Lhine tyckte nog att det var väldigt kul att husse var med ut. Förutom att det är bra med ett par ögon som ser allt utifrån, så kommer ju även en del klick/belöningar på helt andra ställen än när man tränar själv eftersom att man inte har ögon i nacken.

18 februari, 2013 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Klickhjälp”

  1. Sara och Lhyra:

    Vad härligt med en engagerad sambo!

  2. Elin och Billy:

    Skönt att träningen kändes bättre =) alltid bra att vara två och få lite hjälp!

  3. Emma, Sasha och Arya:

    Lyxigt med en alldeles egen klickerassistent 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: