Härliga träningspass

Jag och Nathalie hade bestämt att vi skulle ses och träna idag. För att det inte skulle ta för lång tid ute på hundungdom så passade jag på att träna en stund med Thyra innan vi åkte. Vi tränade på den rörelsen, där hon ska gå i sidled runt mig, som vi jobbat på länge och idag kändes det som att det verkligen börjat lossna. Bakom ryggen brukar Thyra tjuva med sin position, men nu har nog en liten polett trillat ner och hon gick i sidled även bakom mig. Tjoho! Det är ju en rörelser jag vill ha med i nästan program, och nu känns det inte alls omöjligt!

Ute på hundungdom så fick Rhiva börja, och vi började träningen redan vid bilen. Jag backade sakta mot igången och motade Rhiva med kroppen när hon ville rusa förbi, och så fick hon sätta sig ner och ta pauser emellanåt. Koncentrerade mig även på att själv vara lugn, andas och inte bli irriterad. Vilken skillnad! Gjorde samma sak när jag skulle sätta ut henne i bilen. En gång gjorde hon ett kast ut i kopplet när vi gick förbi Nathalie och Ayax, men då tog vi några steg tillbaka och gjorde om.

Själva träningspasset gick jättebra, och Rhiva blev riktigt trött i huvudet så att det till slut blev totalt stopp i hjärnan. Jobbade en hel del med vänstersvängar och cirklar åt vänster, då damen har fått för sig att hon ska gå långt fram och även tränga. Fast det känns ju lite som ett lyxproblem.

Lhine fick träna högerhandling, och idag var hon riktigt på. Stod och trampade så fint på högersidan och hade bråttom framåt. Himla härlig attityd! Egentligen hade jag tänkt att vi skulle träna annat, men det var ju bara att passa på att få ett fint högerhandlingspass när hon själv var sugen på det.

21 februari, 2013 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: