En riktig slapparsöndag

Idag har vi inte gjort många knop. Det har varit kallt, blåsigt och snöat så under morgonpromenaden bestämde jag mig för att idag fick det bli en innedag. I princip hela dagen har spenderats i soffan, med slötittande på tv:n och laptopen i knäet. Roade mig en stund med att göra enkla kalenderblad och skrev ut, månadsvis från mars till juni, där jag sedan fyllde i tävlingar och anmälningsdatum. Smidigt att ha det på papper med enkel översikt.

Trots att jag varit trött och seg kunde jag inte hålla mig helt från hundträningen, så Rhiva fick träna fjärrdirigering både med frukosten och kvällsmaten. Kombinationen ställande och hungrig hund fungerade inte, så klass II-fjärr fick det bli. Fina uppsitt varje gång, och även ett par perfekta. Funderar på att testa att bara belöna de perfekta, för det är ju dom jag vill ha. Ett snabbt uppsitt med framtassarna långt in under kroppen.

17 februari, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En riktig slapparsöndag”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Åh, jag hade precis ”samma dag” för några dagar sen, satt med kalendern och fyllde i tävlingar 🙂 Såg att Linköing hade en freestyletävling i mars, funderar på att ”åka långt” och anmäla till den 🙂 Ska du dit?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: