Träning med Nathalie och Ida

Nathalie och jag har bestämt att vi ska försöka ses två gånger i veckan och träna. I måndags bokade vi in träning idag och imorgon, de två längsta jobbdagarna eftersom att jag vet att jag egentligen inte orkar träna med hundarna då. Hade varken lust eller ork att åka iväg i princip direkt när jag kommit hem idag, men det var bara att packa träningsväskan och lufsa ut till bilen igen.

Framme på hundungdom fick jag ny energi och glömde även bort hur ont i kroppen jag hade. Alla tre fick träna, med timer inställd på 20 minuter så att träningen skulle effektiv. Idag fick faktiskt Lhine börja, och vi jobbade vidare med HTM-positionen som vi började på igår. Sen var det Rhivas tur som fick börja med en platsliggning och sedan blev det freestyle. Thyra, som passade på att rulla i något äckelpäck i mörkret när jag släppte iväg henne för att gå och kissa, fick också träna freestyle såklart.

Ida med sina två chihuahuapojkar och två pyrenéerflickor hakade också på och tränade med oss idag, och det blev jättenyttig störning för Rhiva. Fyra nya hundar på en gång! Lilla Viggo smög sig riktigt nära inpå vid ett tillfälle, men Rhiva hade inte tid att bli störd. Hon hade varken tid med att bli störd eller att störa de andra. Idag var det bara matte och hennes egen träning som gällde!

Nu är det dags att sova, så jag orkar med ytterligare en lång jobbdag och sedan hundträning på det.

30 januari, 2013 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Träning med Nathalie och Ida”

  1. Ann-Sofie:

    Längtar tills Allvin också klarar att släppa störningarna o fokusera lite längre stunder….men det KOMMER, nu glädjs jag åt varje sekundframsteg men hoppas vi kommer till er nivå en vacker dag.
    Skönt att läsa om era framsteg, det ger framtidshopp.
    Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: