Sponsorfika

I veckan hörde Eva av sig till mamma och ville komma ut och titta på valparna och lämna över gåvor till valpköparna, så idag har jag, mamma, Eva och Lina haft det trevligt med valpmys, fika och en massa prat. Trots att det är hela tre månader sedan vi sågs sist så kändes det ändå som om att det var igår.

Eva var en av mina chefer på hunddagiset som jag fick sparken ifrån, men hon valde att sluta och påbörja egna projekt under 2011. Lina är Evas dotter, och vi kämpade och slet tillsammans från morgon till kväll under lite mer än 1 år. Jag är så glad att vi fortfarande har nära kontakt, även om vi som sagt inte ses så ofta, och även att mamma och Eva har hittat varandra.

Till valpköparna lämnade Eva en varsin gåva i form av anteckningsboken ”Minns!” från hennes serie Änglahundar. Mamma och jag fick också en varsin, och jag kommer göra som Eva föreslog – klippa, klistra och anteckna olika minnen från alla äventyr med hundarna. Blir perfekt att sätta in första bilderna och skriva in första minnena från mitt och Thyras tävlande på My Dog!

Om ni blir nyfikna på Evas serie Änglahundar, klicka in här!

Eva, Lina och Frida, Linas storasyster som jag också jobbat med, är just nu i full gång och snickrar på sitt familjeföretag Dog and people. I början av januari slår de upp portarna för sitt hunddagis, och de kommer även ha friskvård, kurser och en inomhusarena för uthyrning!

21 december, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Sponsorfika”

  1. Linnéa:

    sv: Täcket är av märket Showmaster, finns att köpa hos Hööks 😉

    sv2: Hihi, jamen det vore helt klart en gullig syn och se alla tre sitta kanin tillsammans 😀 Grym ska få sitt andra ”kanin”-pass nu ikväll 🙂

  2. Lina:

    Det var så roligt att se er och hundarna igen! Vad glad jag blev när jag läste det här, jag är mycket glad att vi har samma nära kontakt trots dessa månader emellan 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: