Sällskapet framför NM

16 december, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Sällskapet framför NM”

 1. Angelica:

  Rhiva ser lagom uttråkad ut 😛 eller funderar hon bara över sin inspiration? 😉

 2. Anna & Juni:

  Ser mysigt ut! Har funderat på rallylydnad, men inte känt ngt riktigt sug på det själv. Heelwork to musik vet jag inte riktigt om det passar oss. Juni går upp galet mkt i varv under ff men det kanske inte spelar ngn roll om de gnäller sig igenom programmet? 🙂

 3. Gabbi, Edwin & Nixon:

  Vilket trevligt sällskap du har 😉 jag hann faktiskt se lite Heelwork to music och även Freestyle live på mässan, det var riktigt duktiga ekipage. Ikväll har jag faktiskt börjat fila på mitt & Edwins framtida program 😀

 4. Ninni:

  Mysigt värre! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: