Med risk för benbrott och andra skador…

… så blev dagens träning med hundarna inställd. Satans så halt det var ute när vi gick ut på morgonpromenaden. Vi lyckades ändå ta oss runt den vanliga rundan, men fort gick det inte. Lhine och jag trippade med korta, korta steg och Rhiva som inte har någon större koll på vad halka är ännu slog på näsan ett par gånger.

Kändes surt att få ställa in träningen då jag verkligen sett fram emot den. Men, men… det är ju inte värt att riskera att hundarna skadar sig, och blir tvingade till vila i flera veckor. Det räcker ju att de halkar på en blank isfläck och sträcker sig. Vi får ta dagens träningspass en annan dag helt enkelt, och kanske inomhus på hundungdom istället ifall vädret ska fortsätta med snöblandat regn och noll grader.

26 december, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Med risk för benbrott och andra skador…”

  1. Linnéa:

    Usch, det är jobbigt med halka!

    sv: Vad det blir för något kan jag tyvärr inte avslöja ännu, men kan ge en ledtråd i form av att det tillhör samma typ av hundar jag redan har (inte BCn dock) 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: