Kräkframkallande julklappar

Nu är dom sista julklapparna inslagna, de som Lenny köpt till hundarna. Jag försökte göra det enkelt för honom och sa att hundarna önskade sig varsitt stort märgben från Djur & Uteliv, som både är billigt och håller dom sysselsatta ett par timmar, men när vi var på ÖoB i förra veckan hittade han några jättestora torkade tugg till hundarna.

Dom har stått gömda i städskåpet i sina plastförpackningar, men nu ikväll var det dags att klippa upp förpackningarna och slå in tuggen. De luktade ju inte hallon direkt, och Lenny tyckte att dom luktade så jävla illa att han inte ens ville ta i dom och satt med t-shirten uppdragen över näsan. Jag fick snällt hjälpa till, och slog in paketen medan han skrev etiketterna.

Medan Lenny höll på att dö för att han tyckte att det luktade så illa så höll hundarna på att dö för att det luktade så underbart gott! Tyvärr så får dom nog längta efter sina julklappar ända till juldagen, lite beroende på hur sent allt blir imorgon och hur mycket annat hundarna har fått i magen.

Lhine får följa med Lenny och fira jul hos hans föräldrar medan jag tar med Thyra och Rhiva till mina föräldrar, dit farmor och farfar kommer på förmiddagen och på kvällen kommer mormor och moster. Sen efter det så ska vi vidare till Lennys föräldrar och sova kvar där, så det blir en lång julafton!

23 december, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Kräkframkallande julklappar”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Dom dära benen älskar både Lova & Lystra. Tyvärr får vi inte köpa dem för husse, då han tycker att de luktar snusk och skräpar ner 🙁 Synd – för de var såna dära ben som håller länge och som de inte tröttna på.

 2. Hanna:

  God Jul i dubbel bemärkelse 😉

 3. Ninni:

  Haha, åh så… mysigt :p
  God jul!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: