Inte mycket hund

Nej, idag har det inte blivit mycket hund alls. En halvtimmes promenad i kylan före jobbet, och sen efter jobbet passade jag på att åka och köpa några julklappar eftersom att Lenny var hemma med hundarna. De får tyvärr inga promenader av sin husse då han inte reder ut det med en viss liten dam, men de får iallafall rastning på stora gräsmattan utanför och har sällskap. Jag vet även att de får en hel del gos och kramar, och idag hade de fått varsitt kex. Husse gör så gott han kan, och det ju huvudsaken.

Efter kvällsmaten klädde jag på mig ordentligt och så gick vi ut och busade i snön. Mycket uppskattat av Rhiva, men mindre uppskattat av Lhine. Hon fryser ju rumpan av sig nu när hon är helt naken. Sen tycker hon att det är sådär lagom kul när Rhiva far som en idiot och ska leka sina våldsamma lekar. När både Thyra och Lhine tröttnat på mitt påhitt så fortsatte jag och Rhiva snöleken på uteplatsen. Kastade snöbollar och lekte med den genomfrusna fotbollen tills Rhivas tunga hängde som en slips.

På tal om något helt annat så hoppas jag att jag kommer sova som en stock gott inatt och slippa de mardrömmar som jag nu haft i fyra veckor. Mardrömmar som har sänkt mig totalt. Till en början hade jag dubbla mardrömmar, både om jobbet och en annan sak som jag hoppas kunna dela med mig av under veckan. Jobbmardrömmarna försvann för ett tag sedan, jätteskönt, men de andra har hållt sig kvar. Inatt var det hemskt, men ett telefonsamtal under morgonen gjorde min dag!

Jag hatar när folk skriver i gåtor, men jag lovar att dela med mig. Ni får bara vänta lite…

4 december, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Inte mycket hund”

 1. Lise-Lotte Rocky & Sigge:

  Ja det är väl ett vanligt fenomen bland hussar – de kan/klarar inte alltid våra små ligister men de är alltid där och ställer upp när vi behöver dem!
  Mitt liv är avsevärt mkt lättare med en sambo som ställer upp som sällskap 🙂

 2. Sandra:

  En husse som gör så gott han kan, ger kärlek, klappar, kex och rastningar är inte dumt alls. 🙂

  Hoppas du slipper mardrömmarna!

 3. Terese:

  Keetos husse är inte heller pigg på promenader, men rastning och sällskap räcker långt. Man får vara glad över att man har hjälp överhuvudtaget:) Ska bli kul att höra om din grej!

 4. Kristin:

  Gåtor är jobbigt… gör så man får ont i magen :/
  Hoppas allt löser sig iallafall och att mardrömmarna upphör.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: