Grattis Zandra och Lystra!

Idag har Zandra och Thyradottern Lystra, RLD N RLD F RLD A Höstglädjens Stjärnlyster gjort sin andra start i lydnadsklass I. De tog sitt andra 1:a pris, den här gången med fina 186.5 poäng! Dömde gjorde Maria Brandel, som gav dom full pott på helhetsintrycket med kommentaren ”BRA – Såhär ska det se ut!”. Grattis Zandra och Lystra!

Detta var Zandra och Lystras sista tävling för i år, och vilket år de haft. De har tävlat rallylydnad, både fortsättnings- och avanceradklass med fyra 100-poängare och sex klassvinster, startat på viltspårprov och blivit godkända i anlagsklass, debuterat på workingtest, debuterat på lydnadsplanen och tagit två stycken 1:a priser. Tillsammans med mig gjorde Lystra även debut i utställningsringen officiellt, med Very good och 3:e placering i unghundsklass.

1 december, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Grattis Zandra och Lystra!”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Vilken hund jag har fått äran att ta hand om <3 Tack Sandra! 🙂

 2. Ninni Österholm:

  Åh så kul! Det blir ju lite extra kul (tycker jag) med hundar som visar sig duktiga i flera olika grenar och inte bara i en. Grattis till dem 😀

 3. Anna @ Rocktassar:

  GRATTIS! 🙂

  Ja verkligen, jag har ännu inte köpt de där fingervantarna som jag behövt ända sen i oktober! 😉

 4. Sara och Lhyra:

  De är så jäkla duktiga! GRATTIS!

 5. Elaine:

  Snyggt! 🙂

  Du, en fråga! Har du trivts med ”personliga almanackan” tidigare år? Jag funderar på att beställa den stora, och använda den som träningskalender åt hundarna om man fixar med de valfria fälten så de passar som checklista..

 6. Frida:

  Så härligt att se 🙂
  Riktigt kul.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: