Ny almanacka beställd!

Den här gången var det lite svårt att komma på hur min personliga almanacka skulle se ut. Jag är ju lite töntig och tycker att bilderna måste vara jämnt fördelat mellan hundarna. Kan ju inte bara ha en eller två av dom på framsidan liksom, det blir ju orättvist!

Men till slut kom jag på idén att göra ett litet kollage, så idag har jag pysslat i photoshop så det blev en bild på varje hund på både fram- och baksida. När idén om kollaget kläcktes så kom jag ganska snabbt på vad jag ville ha för typ av bilder på framsidan. Det skulle vara höjdpunkter från det här året!

– Rhivas BIS-vinst på Goldendagen.
– Thyras freestylechampionat.
– Lhines debut i rallylydnad, med dubbla 100-poängare och klassvinster.

På baksidan fick det bli tre bara vanliga bilder. En där Thyra ligger uppochner och myser i gräset och en varsin fin huvudbild på Lhine och Rhiva. Den skriklila snodden skär sig något enormt mot bilderna, men även inuti almanackan är temat svart/lila då det är färgen på träningsvästen som vi fått i present av våra sponsorer  Hälsoutveckling i fokus och Dog & People. Västen ska för övrigt matchas med svarta byxor och svart/lila löparskor som jag kommer önska mig i julklapp.

26 november, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Ny almanacka beställd!”

 1. Junitjej:

  Vilken fin kalender det blir!

 2. Sandra:

  Åh så fin, det ser ut som att det är en bra kalender. Vart beställer du ifrån?

 3. Anna:

  Mumms! Ska ta och beställa en jag med, om jag inte önskar mig en julklapp kan hända …

 4. Terese:

  Snyggt!

 5. Ninni Österholm:

  Snyggt! Jag har världens beslutsångest kring nästa års almanacka. Får nog börja titta runt i bokhandlar redan nu för att hitta något bra. Den jag har i år är egentligen toppenbra och dessutom med utbytbar framsida. Då kan jag byta bild flera gånger per år om jag nu skulle känna för det :p

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: