Musikångest

Usch, suck och blä! Har ett par kvällar suttit och letat ny freestylelåt till mig och Thyra, men kommer typ ingenstans – som vanligt. Åh, jag blir så trött på skiten. Emellanåt har jag lust att bara lägga ner alltihopa. Aja, det är ju tur att det inte finns någon regel som säger hur länge eller hur många gånger man får köra samma program. Lyckas jag inte hitta något ny låt till SM och finalen i Agria Freestyle Elite Challenge så gör vi två sista starter med vårat gamla program.

Igår satt jag och kollade igenom några av våra protokoll, och vi har ju fått både bra poäng och fina kommentarer på det programmet. Blev lite trött på våran låt ett tag, men nu när jag inte lyssnat på den på länge så kändes den bättre.

SM kommer dömas av tre utländska domare, en norsk och två danska, och ingen av dom har dömt oss tidigare. Det gör ju att det inte känns lika trist att köra vårat gamla program, eftersom att dom inte har sett det innan. Istället blir det ju spännande att se vad dom tycker om det. Hmm… Känns som att jag har bestämt mig nu!

Finalen i Agria Freestyle Elite Challenge går dagen efter SM, och kommer dömas av den ena domaren från SM och en som vi har fått ett starkt cert av… Nu när jag i princip bestämt mig för att köra gamla programmet på SM så vore det ju lite roligt att ha något nytt till AFEC. Men, men. Det är ju som sagt det där med att hitta musik också. Fast det kanske kommer gå lättare nu när jag inte känner att jag måste, och jag brukar hitta saker när jag slutat leta…

8 november, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Musikångest”

  1. Nathalie och Ayax:

    Låter som en bra plan tycker jag! 😀

  2. Zandra, Lova & Lystra:

    Låter som en toppen plan! Och oavsett vad så kommer det gå toppen, för ni är ju bäst på allt! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: