Mmm, vad gott Rhiva luktar!

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om Bio-Grooms schampo?

I helgen när jag skulle bada Rhiva så hade vi inget roligt schampo hemma. Typ ohyres- antikli- och fällningsschampo. Men, så kom jag på att jag hade en liten provflaska stående i skafferiet – från just Bio-Groom! Groom’n Fresh hette det schampot, och gud vad gott det luktade. Minst lika gott som Country Fresia!

Jag badade Rhiva i lördags, och idag går hon fortfarande omkring och luktar alldeles underbart gott! När jag klappar på henne så sätter sig doften i händerna. Mmm, underbar doft! Jag måste verkligen köpa ett Bio-Groomschampo. Har sett att det finns på Arken Zoo i Norrköping, så det borde ju finnas i Linköping också. Jag vet ju två till som ska få sig ett varsitt bad när jag varit och köpt schampot, så hela lägenheten får dofta!

28 november, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Mmm, vad gott Rhiva luktar!”

  1. Åsa o toktassarna:

    Tror Hundparadiset har det märket.

  2. Ninni Österholm:

    Åh, är jag den enda som tycker det är läskigt med schampoon osv som luktar massor? :p Jag kör helst på oparfymerat, oavsett om det gäller schampoo till mig eller hunden.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: