Kalas hela dagen

Den här dagen har innehållit alldeles för mycket gott att äta så nu är jag så mätt att jag det känns som jag ska spy. Ingen skön känsla straxt innan läggdags… På förmiddagen åkte jag, Lenny och Thyra in till Norrköping för att fira min pappa på fars dag och farfar på födelsedagen. Thyra var väldigt nöjd över att bara hon fick följa med. Hon tiggde nåt förskräckligt, och fick såklart utdelning i form av potatis, kycklig, sås och rysk banantårta, plus att hon till viss del tog hand om disken också.

Efter ett par timmar fick vi tacka för oss för att åka hem och rasta Lhine och Rhiva innan vi packade in oss allihopa i bilen för att åka till Lennys föräldrar. Även där bjöds det på god mat och fika, och jag som är ett riktigt matmonster kunde såklart inte tacka nej. Rhiva flög mellan golv och tak och spelade Allan. Idag var hon lite väl speedad så till slut fick hundarna faktiskt bli utestängda från vardagsrummet så att det skulle bli någon lugn och ro.

Det började närma sig kvällsmatdags när fikat plockades fram, så matvraket Rhiva snurrade framför allas fötter och hoppade efter tallrikarna. Hon är väldigt väluppfostrad den lilla damen… När vi kom hem kastade sig Rhiva ut i köket, och nu när de fått sin kvällsmat är allt lugnt och tyst här hemma. Det är ungefär samma cirkus här på morgnarna när klockan ringt, och har vi sovmorgon så drar cirkusen igång när man rör på sig, och då hoppar Rhiva upp och ner vid gallret bredvid sängen varvat med att galoppera ut i köket. Det är bråttom upp, innan hon svälter ihjäl!

11 november, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Kalas hela dagen”

  1. kicki:

    Det låter som wilmer han är exakt som rhiva,värst på morgonen,man tror att han inte fått mat på flera dagar.han har blivit lugnare till kvällsmålet.men han är en så härlig hund,vi har mycket roligt tillsammans.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: