Huvudvärksdag

Först vill Rhiva tacka för alla grattishälsningar som hon fick igår på sin födelsedag. Dagen började med en långpromenad innan jag åkte och jobbade, och efter jobbet tog vi en promenad för oss själva där det blev paketöppning och bus på fotbollsplanen. Sen på eftermiddagen åkte vi till Djur & Uteliv för att köpa märgben, så hela kvällen var det märgbensfest! En perfekt födelsedag, som även bjöd på sol!

Idag vaknade jag vid halv sju, och kände mig stendöd. Knuffade liv i Lenny som fick släppa ut hundarna på uteplatsen, och sedan sov vi ett par timmar till. Vid elva tvingade jag mig upp i sängen och gav hundarna frukost och sen tog vi en morgonpromenad på en timme. Frisk luft brukar ju göra susen, men idag har jag plågast av huvudvärk hela dagen. Usch och blä!

Planen för dagen var att överraska med ett besök hos min lillebror och titta på hans nya lägenhet och även överraska med ett besök i Hälla för att titta på Ingrids valpar. Jag har ju inte varit där sedan dom föddes, och idag fyller dom fyra veckor. Ingen öppnade hos min bror, och när jag ringde och undrade var han var så hade han åkt ut till mamma och pappa. Fasen också, det var den överraskningen. Aja, det var bara att åka vidare ut till Hälla direkt.

Ingrid visade stolt upp sina valpar, som fått flytta ut från valplådan till komposthage idag. Jösses vilka små sötnosar. Måste säga att det känns väldigt skönt att inte vi ska ha någon, och liksom slipper det där med att försöka välja valp. En otingad hane finns förresten kvar om någon är intresserad av en systerson till Thyra…

Nu ska jag ta och duscha Rhiva, för imorgon ska vi på Östergötlands KK:s valputställning i Mjölby, och sen blir det nog att krypa ner med täcke och kuddar i soffan och försöka vila bort huvudvärken.

24 november, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Huvudvärksdag”

  1. Sara och Lhyra:

    Skönt att kunna ha en sambo som kan släppa ut hundarna när huvudvärken är framme 🙂
    Hoppas det är bättre idag!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: