Första julklappen köpt

När lampa nummer två dog i hallen åkte jag till Ikea för att köpa nya lampor, men kom hem med en massa annat förutom nya lampor. Igår dog lampa nummer tre och därmed blev hallen väldigt mörk, så idag blev det en ny tur till Ikea. Den här gången var jag smart och gick till lampavdelningen först innan jag började gå och kika runt.

Hundarna satt i bilen så jag ville inte gå omkring där inne för länge, men lite saker till hundarna plockade jag på mig iallafall. Två tuber med laxpastej, efter tips från Zandra, en jättesöt katt och en morot med pip. Katten ska någon av hundarna få i julklapp. Mjuka gosedjur älskar dom att gå runt och bära på, och det räcker ju inte med råttorna och kaninen från Ikea som dom redan har…

3 november, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Första julklappen köpt”

  1. Ninni Österholm:

    Men oj, lax på tub typ? Har de sådant fiffigt på Ikea? Det borde jag kika närmare på någon dag! och en sån där morotsleksak har jag tittat på hur länge som helst åt Wahidah…

  2. Emma o Sasha:

    Ikea är ju verkligen bästa stället att köpa julklappar till dogsen på. =)

  3. Maria:

    Finns det någon hund som inte har en IKEA-råtta? Pixie gillar dock deras små möss bättre, råttan är ju så himla stor för henne 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: