Fin-fina ögon

Jajjamän, idag har Lhine blivit ögonlyst och det var ju utan anmärkning. Skönt! Då kan mamma fortsätta att smida sina parningsplaner som hon nyligen kom på, och jag ska försöka komma på tema till nästa valpkull. Mamma ville att det skulle vara något speciellt, då det blir en speciell kombination. Hmm…

30 november, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Fin-fina ögon”

 1. Nettan:

  Jag smider och Du tänker och funderar, en bra kombination.

 2. Carin,Cosmos & Joker:

  Härligt att ögonen var bra 🙂

 3. Sara och Lhyra:

  Det är på flera sätt hon har fina ögon. Har alltid tyckt att Lhine har bland de finaste ögonen jag har sett.

 4. Emma & Sasha:

  Spännande med Lhine-valpar =)

  Sv: Nä, jättekul är det väl inte. Speciellt när det inte finns någon bra plats att vara på i Örebro. O klubben hyr ingen inomhuslokal och inget ridhus för lydnadsträning. Vilket ju är lite surt. Tycker det blir väldigt svårt att träna typ fritt följ när det är snö på backen, man vinglar ju förfan fram 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: