Dags att boka veterinärtider

För tre(!) månader sedan skrev jag här i bloggen att skulle Thyra få genomgå en ordentlig veterinärundersökning samt opereras under hösten. Jag har skjutit det framför mig och snart går hösten över till vinter… Men, imorgon ska jag verkligen ta tag i detta. Jag kan ju inte skjuta det framför mig hur länge som helst. Som jag nämnde då för tre månader sedan så är det en vårta på ena ögonlockskanen som behöver tas bort innan ögat blir irriterat samt att hon har två knölar som jag vill blir kollade.

Frågan är bara vilken djurklinik jag ska välja? Vi har ju så många i närheten.

Dessutom börjar Rhivas 1-årsdag närma sig med stormsteg, och därmed även röntgen. Blir illamående bara av tanken. Först hade jag tänkt låta det gå ett tag efter löpet, då jag trodde det skulle komma igång när Thyra löpte, men än har jag inte sett skymten av något löp. Båda hennes systrar började löpa i mitten av september, men Rhiva tycker väl inte att hon har tid med sånt…

4 november, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Dags att boka veterinärtider”

 1. Sandra:

  Röntgar du så tidigt? Jag väntar gärna till de är 1,5 åtminstone så de är klara ordentligt i kroppen. Fast oroar mig gör jag ju redan och då är det inte dags förrän till våren för Glass. :/

 2. Sandra:

  Intressant med olika tankar! 🙂 Olika i olika raser också kanske? Armbågsfel är ovanligt i vår ras så det oroar mig inte, däremot är det relativt många som är slappa i lederna när de är runt året och eftersom vi har en sederingskänslig ras så vill jag göra allt för att slippa risken att behöva röntga om. Som sagt, intressant med olika synvinklar!

  Hoppas att både röntgen och op går bra!!

 3. Elaine, Fendi, Penny & Hippie:

  Grattis till SM-kval! Det har bokstavligen gått som en dans! 🙂

  Spännande med röntgen, jag har nog tänkt vänta till ca 1,5 år med Hippie. Men nu får vi se hur det blir medan hon är sjuk… Men så var ursprungliga planen, och jag hoppas den blir av. 🙂

 4. Malin:

  Grattis till SM-kvalet, kul 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: