Bra tajmat Rhiva, jättebra…

Jahaja… I veckan bokade jag tid för röntgen och anmälde Rhiva till KM i lydnad, så nu tycker hon att det passar jättebra att börja löpa. Suck! Aja, det var väl ingen jätteöverraskning. När man väntar på löp så brukar det ju det bästa sättet att få igång det vara att anmäla till tävling.

Det har inte kommit igång ordentligt än med några bloddroppar, utan det var Lhine som skvallrade om det i förmiddags när hon stod och sniffade Rhiva där bak och började hacka tänder. Tog en bit papper och tussade Rhiva i rumpan, och visst – brunt klegg.

10 november, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Bra tajmat Rhiva, jättebra…”

 1. Sandra:

  Så självklart… Skönt att få det gjort iaf.
  Jag väntar också på löp. Mella borde börja nu när som helst och Glassa veckan innan jul om jag räknar på 6 månader på henne (vet ju inte, bara 2a löpet än). Skitkul eftersom mamma och hennes tre hanar kommer hit över jul och sen stannar en av dem kvar en månad och till MyDog kommer två hanar till på besök. Sa jag att vi bor i ett pyttelitet hus och önskar att båda två börjar nu på en gång? 😉

 2. Jenny:

  Varför gör dom det, hackar tänder? När Charlie tvättar sig när hon löper så hackar hon med! :S svara gärna i bloggen eller på mailen så jag ser svaret :-))

  Jenny

 3. Emma o Sasha:

  Oj, sp Rhiva har blivit stora tjejen nu.

  Haha, jag slet inte ut mig ett dugg. Syrran ringde så jag hängde med henne hela dagen. Ligger med andra ord lite efter 😉 Bra gjort av er dock, städa måste vara det tråkigaste som finns…

 4. Junitjej:

  Vilken härlig bild!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: