Vilodag

Planen för dagen var en fika tillsammans med Lina och Eva ute i Hälla, och klockan ringde tidigt för att jag och mamma skulle hinna med lite apporteringsträning innan de skulle komma. Samtidigt som jag masade mig upp ur sängen kom ett sms från Eva, och dagens fika fick tyvärr bli inställd. Jag och mamma ställde även in apporteringsträningen, då det ändå var trist väder och Rhiva bara skulle fått några enkelmarkeringar med dummies när vi ändå var där.

Hundarna var pigga och vakna, medan jag själv kände mig mer som en zombie, så de fick sin frukost, en kort rastning och sen kröp jag ner i sängen bredvid Lenny igen. Tanken var att sova drygt en timme till, men det blev visst 2 1/2 timme. När jag vaknade låg det en stor spya bredvid sängen och i vardagsrummet låg Lhine och såg lite vissen ut bredvid ytterligare en stor och blöt blaffa. Efter att jag torkat upp spyorna och skurat golvet så gick vi ut på en lång lufspromenad runt Linghem.

Under promenaden bestämde jag mig för att idag skulle vi få ha en vilodag. Jag kände mig orkeslös och kunde inte alls komma på vad jag ville träna med Thyra och Rhiva, så det kändes helt enkelt bäst att låta bli träningen idag. Den lilla damen har väl inte varit helt nöjd med det, men det är ju faktiskt nyttigt att ha lite tråkigt ibland. Hon har dock roat sig själv ganska bra och bland annat bollat med sin kong, och jag har varit snäll och dragit lite i snöret emellanåt.

18 oktober, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Vilodag”

 1. Gabbi, Edwin & Nixon:

  Ibland behövs det lite vilodagar.. Nixon har fått sympati-vila lite emellanåt nu när Edwin har varit dålig. Men det är faktiskt jättebra att träna på att inte göra någonting alls 😉

 2. Caroline o. Lukas:

  Vilodagar är nyttiga emellanåt. Frågar man Lukas i nuläget tycker han de kommer aningen för ofta 😉

 3. Anna:

  Haha vet precis hur du menar – dagarna då märgbenen är perfekta 😉 shappo och ludde är inga problem att ge, men flx får man hålla koll på – hon biter av kanten och äter själva benet. Kan inte va bra? Det är ju rått.. Ska de kunna bita av benbitar då? Det kokta är ju livsfarligt men trodde det råa var bättre.. Ludde kan också bita av lite ben, men det är väldigt lite i jämförelse med flx..

  Skönt med lufspromenad.. Hoppas lhine är piggare!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: