Tips: Visiglo blinkhalsband

För flera år sedan köpte jag ett superbra blinkhalsband till Thyra, ett Visiglo med vitt blink. Det blinkar ganska snabbt och det ser liksom ut som att blinket snurrar runt halsen. Halsbandet är ställbart, har klickspänne och koppelhake. Supersmidigt att det är som ett vanligt halsband, så man slipper ha både halsband och blinkhalsband på hundarna när det är mörkt ute.

Eftersom att jag var så nöjd med det så fick även Lhine ett Visiglo, med blått/vitt/rött blink. Himla smidigt att hundarna blinkade i olika färger, så när de var lösa på kvällspromenaderna kunde jag se vem som var vem. En kväll när Thyra drog iväg på en hare hade jag inga problem med att se var hon tog vägen, och kunde springa efter medan jag ropade på henne.

Hennes Visiglo har tyvärr gått sönder, men det höll iallafall i 4 år. Jag har flera gånger tänkt att jag måste köpa ett nytt, men det har antingen blivit bortglömt eller så har jag stått där och klämt på ett utan hund och inte vetat vilken storlek jag ska ha.

Bara för ett litet tag sedan satt jag och jämförde priser på nätet, och det billigaste priset jag hittade på Visiglo var 179:-. Kändes helt okej, med tanke på att andra tog upp till 249:- för det. Sen var det ju det där med storleken… och det blev bortglömt, igen!

Men, men, men! Igår när jag var på Ica Maxi för att handla så tog jag som vanligt en sväng in på husdjursavdelningen, och hittade Visiglohalsband på ett bord! Svarta med grönt blink, och superfina rosa med vitt blink – för 145:-! Tyvärr bara storlek S och M. Stod där och velade ett tag med ett rosa M ett tag och funderade på om Thyra kunde få plats i det, innan jag helt enkelt gick ut till bilen och hämtade hennes halsband för att jämföra. Jodå, det skulle nog kunna passa!

Väl hemma slet jag upp förpackningen direkt, och visst passade det! Tjoho, så fånigt glad jag är över Thyras rosa Visiglo. Nu för tiden finns det dessutom två funktioner, både blinkande och fast sken! Provade det även på Lhine och Rhiva, men dom blev nästan stypta, så till Rhiva blir det att beställa ett.

Letar ni efter ett bra blinkhalsband så är mitt tips att kolla in Visiglo på Ica Maxi!

30 oktober, 2012 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Tips: Visiglo blinkhalsband”

 1. Åsa o toktassarna:

  Tack för tipset, flyttar ju ut till landet nu så blinkhalsband är nödvändiga! Det går inte att få fast blink va? Om dina goldens har M har säkert Kaia S…

 2. Lise-Lotte Rocky & Sigge:

  Har kikat på såna lite innan på nätet, men så svårt att veta om de är tillräckligt bra när man har en hund med lite mer päls. Funkar dom på dina borde dom funka på mina med 🙂

  Tack för tipset!

 3. Sara och Lhyra:

  Tack för tipset! Det blir nog att införskaffa 🙂

 4. Gabbi, Edwin & Nixon:

  Tack för tips! Det ska jag kolla på, behöver till båda hundarna då vi bara har reflexvästar.. men inte alltid dom syns ändå 🙂

 5. Greta o Bono:

  Ska definitivt kolla efter ett sånt halsband, verkar ju hur bra som helst!

 6. Maggan & CO:

  Åh, superbra! Jag skulle oxå vilja ha olika färg så man ser vem som är vem. 😀

 7. Emma o Sasha:

  Oj, ett halsband som blinkar OCH är snyggt. Den kombon är man inte riktigt van med 😉 Ska också kolla om vårt ICA Maxi har dedär halsbanden..

 8. Sarah, Pippi & Wilda:

  Har haft de halsbanden i flera år o ÄLSKAR dom!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: