Segt


Virus, LPI Höstglädjens Between Two Fires på trappan hos mamma och pappa.

Efter en lång sovmorgon har jag varit ute med hundarna på en timmes morgonpromenad, klippt gräset, rensat ogräs, fyllt igen hundarnas fina hål i gräsmattan och hjälpt Lhine med hennes fällning genom att borsta ur en massa, massa underull. Hundarna ligger nu utspridda i vardagsrummet och sover medan jag sitter vid datorn, och just nu känns det inte som att det blir mycket mer action idag. Gäsp!

6 oktober, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Segt”

  1. EmmaoLoke:

    Tråkigt att bli av med jobbet på ett sånt sätt. Men du hittar säkert något nytt snart. Det är aldrig skoj att bara gå hemma, man blir så seg 😛

  2. Nettan:

    Min första tanke när jag såg bilden var: fasen så lik Virus! vem är det som är en sån kopia av henne??! sedan såg jag att det är ju min Virus.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: