Inte så stor

Gissningarna på Rhivas vikt blev 26.9, två på 27, 27.3 och 28.3 kilo. Närmaste gissningen är 1.6 kilo ifrån, och vågen stannade inte på 29.9 i söndags, utan 25.3!

Jag trodde själv när Rhiva klev upp på vågen att vikten skulle ligga runt 27 kilo, men jag hoppades på mindre, och jag blev väldigt glad över att jag hade så fel! Hennes vikt har alltså stannat av lite grann, trots att hon äter Nordic Special istället för Bas då hon var så himla smal ett tag. Hon kommer säkert öka något vartefter att hon breddar i kroppen, men det känns väldigt skönt att hon bär på mindre vikt än jag trodde. För min del behöver hon inte öka ett gram, och inte heller växa mer i varken höjd eller längd. Tycker hon är väldigt lagom så som hon är nu.

25 oktober, 2012 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Inte så stor”

 1. Sandra:

  Åh då gissade jag ju mest rätt ju. Eller minst fel kanske jag ska säga. 😉
  Jag är som du och vill ha dem lagom. 🙂

 2. EmmaoLoke:

  Hon är ju så fin! 🙂 Men kommer mer o mer underfund med att Loke är en mycket liten kille, 24 kg bara 😛 haha

 3. Zandra, Lova & Lystra:

  Oj då väger Lystra mer än henne. I mitt huvud är Lystra ett sträck men när jag vägde henne för några veckor sedan stannade vågen på 26,2 kg. Jag som vägde henne för över ett år sedan fick en chock för då vägde hon 23 kg 😉

  Sv- aa så roligt med jobbet! Jag sökte faktiskt såna jobb när jag sökte också. Jag tror att all jobb är jobbiga i början för att man inte kan allt och är rädd att göra fel. Fortsatt lycka till!!! 🙂

 4. Sara, Tosse och Vittra:

  Trodde hon var lika stor som Vittra fast grövre! Vittra väger 26,5kg och då är hon smal. Hur hög är Rhiva i manken?

  Svar: Rhiva ligger på 52-53 cm ungefär.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: