Oh no, nya favoritschampot slut!

På SKK:s utställning i Västerås i april köpte mamma två flaskor av ett utgående schampo från Bio-Groom, Country Freesia. Jag fick den ena flaskan, och även om schampot luktade väldigt gott så kände jag mig lite halvskeptisk. Men, värt att testa och ha som vardagsschampo iallafall!

Nu när schampot är slut känns det rätt surt att det förmodligen inte finns att köpa längre. Hundarna har luktat underbart gott i flera dagar efteråt när jag badat dom med det schampot. Det är så att jag skulle vilja ha den doften som parfym!

Tycker schampot har varit riktigt bra också, och det är det jag använt inför utställningar hela sommaren. Har sett att det finns massa olika schampon från Bio-Groom, och nästa schampoflaska jag köper får bli ett sådant. Hoppas de andra sorterna luktar lika gott!

Vad har ni för schampon till era hundar? Använder ni samma till vardag och utställning?

8 september, 2012 | 8 kommentar »

8 kommentarer till “Oh no, nya favoritschampot slut!”

 1. Åsa o toktassarna:

  Jag tvättar mina i galltvål… De ställs ju inte ut men klipps en gång i månaden o då måste de vara helt rena.

 2. Anna:

  Haha jag lämnar in mina när de ska bada 😉 jag har ett schampoo men det är sällan kag badar dem hemma..

  Haha ja jag är inte alls för att matcha egentligen, men av rn slump hängde selen i hallen när jag skulle ut och så fick jag se ”men! Det är ju samma färg som på nya skorna” 🙂 så då tog jag den 😉

 3. Caroline o. Lukas:

  Tycker det är jättesvårt att hitta ett bra schampoo för att få Lukas päls bra…Just nu är det espree rainforest som det duschas i.

 4. karin svensson:

  Googla på Bio-Groom Country Freesia, så får du upp några som säljer det från utlandet. Kanske kan vara värt att kolla upp ialla fall. Hälsningar Karin/Vera i Norrköping.

 5. thina o flock:

  Schampo ja du. Det är jag asdålig på att ens leta efter något bra. Tar liksom det som står närmast. Sen får det bli hårschampo eller såpa ( försöker hålla mej ifrån det då det visst torkar ut) Ibland så blir det något riktigt hundschampo o då blir det tjärschampo till Leva för att få fram lyster i den svarta pälsen. Kan vara viktigt med henne de andra spelar liksom ingen roll då dom inte ställs.

 6. Jonna:

  Har sett det på utländska sidor, dessutom ligger väl euron lågt just nu så att det inte blir så hemskt dyrt.

 7. Sandra:

  Använder PCL både till utställning och vardags. Prisvärt iaf om man har ”lättsamma” pälsar. Använder svartschampoot till Glassen inför utställning då hon är mitt mellan pälsar just nu och ser brunaktig ut. Annars deras vitamin&silk-schampo. Det händer att jag använder vitschampo på väldigt smutsiga vita ben och vita kragar också.

 8. Maria:

  Jag har använt K9, men impulsköpte Pet Heads schampo med melondoft nu senast… Har dock inte hunnit pröva den ännu, men jag håller tummarna att den funkar bra 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: