Officiell rallydebut!

Idag har jag och Lhine både gjort vår officiella debut och andra start i rallylydnad. Klockan ringde tidigt och straxt efter sju var vi på väg mot Valdemarsvik och tävlingen Cup Bia Bed. I nybörjarklass var det dubbla starter, och vi hade såklart anmält oss till båda två. Smidigt att tävla två gånger på samma dag!

Första banan hade banvandring klockan nio, och det kändes som en ganska lång bana. Snirklig väg förbi 15 skyltar. Jag och Lhine hade startnummer 6 och inför start gjorde vi ingen särskild förberedelse. Precis innan start blev jag lite lätt illamående, men tänkte att man behöver inte 100 poäng – utan det räcker med 70, och det största felet som skulle kunna inträffa vore om jag gick åt fel håll nånstans.

Vi tog det lugnt inne på banan, en skylt i taget, men ändå med bra flyt. Lhine hängde på fint även om det kändes som att hennes humör gick lite upp och ner. Vi sprang i mål, det kändes bra, Lhine fick en massa godis och var jätteglad! Ryktet sa 100 poäng, och ryktet hade rätt! Vi vann med 100 poäng på vår debut, och vilket pris vi fick! Tävlingen heter Cup Bia Bed just för att vinnarna i varje klass (även i lydnad och inofficiell agility) får en Bia Bed!

Till den andra starten frågade jag om vi fick flytta upp till fortsättningsklass, men som jag misstänkte så fick vi inte det eftersom att det var ett och samma arrangemang. Det fick bli en till start i nybörjarklass och banvandringen drog igång direkt efter prisutdelningen. 15 skyltar även på den banan, men mycket rakare vägar. Kändes inte som några större svårigheter, även om det kan bli fel precis var som helst.

Lhine kändes lite frånvarande emellanåt, men hängde ändå med och gjorde det hon skulle göra. Snabbt och smidigt gick det, och det hade nog inte blivit många poängs avdrag. Vi fick ett par kommentarer efteråt där folk lite skämtsamt undrade om jag verkligen behövde två Biabäddar. Även om det kändes bra efteråt, så tog jag inte ut något i förskott. Liksom, två 100-poängare samma dag?

Men visst var det så! Vi vann igen, med 100 poäng, och fick en till Bia Bed! Wow, helt otroligt. Duktiga, duktiga Lhine som jobbade så fint trots att skendräktigheten gjorde sig påmind emellanåt. Imorgon blir det att anmäla till några starter i fortsättningsklass!

2 september, 2012 | 21 kommentar »

21 kommentarer till “Officiell rallydebut!”

 1. Emma o Sasha:

  Haha vad bra i är 🙂 Stort grattis!

 2. Nathalie och Ayax:

  Wohooo! Grattis!!! 😀 Så himla duktiga! 🙂

 3. Hanna:

  WOW! :D. Ni imponerar i allt ni gör. Stort grattis!

 4. Thina o dogs:

  ja jag har inga ord.

 5. Åsa o toktassarna:

  Tur att du har många hundar o behöver många bäddar 😀

 6. Matilda:

  STORT GRATTIS! Härliga mamma Lhine 🙂

 7. Linda:

  Grattis!! Prinsessan på ärten 🙂

 8. Lovisa, Inja & Fendi:

  Stort grattis 😀 Så skoj med fina priser 🙂

 9. EmmaoLoke:

  Så duktiga! 😀 alltid imponerar ni! Stort Grattis! 😀

 10. Sandra:

  GRATTIS!!!!

 11. Sussie:

  Wow inte dåligt!!! Enormt Grattis! Finns det NÅGON sport som ni inte briljerar i? ;-D

 12. Elaine:

  WOW! Fullpott och från klarhet till klarhet igen! 🙂 Ni är så duktiga!

  Å vilka priser.. Rosetter, medaljer OCH Biabäddar! Tror aldrig jag sett liknande prisbord. 😀 GRATTIS!

 13. Angelica:

  Grattis!! Wow, inte dåligt med två 100-poängare! Och vilka lyxiga priser! 😀

 14. Annika:

  Ni är ju helt OTROLIGA!!!!! Grattis till ett fantastiskt arbete med och tilsammans med världens bästa Lhine! 🙂

 15. Anna Karlsson:

  Jädrar, grymt med 100p två gånger på raken!! Grattis!!

 16. Sandra:

  Grattis =)

 17. Dessi & Teddie :):

  Grattis!! 😀

 18. Gabbi, Edwin & Nixon:

  WOW! STORT GRATTIS 😀

 19. Maggan & CO:

  SNYGGT JOBBAT!!! Det är väldigt lätt att dra på sig nåt litet slarvfel som förare så kanonbra jobbat!!! 😀 😀 😀

 20. Malin:

  Grattis!!! 😀

 21. Maria:

  Grattis!! 🙂
  Har börjat träna rally med vår yngste och har verkligen fastnat så nu har jag ett mål i att börja tävla så småningom..

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: