Inte ett enda ord


Exxon, LPI LPII Höstglädjens No Speed Limit.

Jag som skulle anteckna så mycket den här helgen… Blocket jag hade med mig idag är fortfarande helt blankt. Istället har jag hoppat runt som en groda med paraplyet fastklämt mellan knäna och fotat hela dagen istället. Jag har inte haft någon jättekoll på vilka som skulle vara med den här gången, men det var ju bara Thyrabarn! tre stycken från Quick/Speedkullen (Exxon, Torres och Silla) och tre stycken Småstjärnor (Ezra, Sasha och Mira). Det kändes lite viktigare att fånga dom på bild än att anteckna. Jag har förhoppningsvis inte glömt allt efter helgen så jag kan sätta mig och skriva då istället.

Vädret var inte riktigt med oss idag, men vi hade turen att slippa ösregn iallafall. Det kom inte förrän på eftermiddagen, när det var dags att gå in och titta på film. Urrigt, burrigt och lite kallt, men jag tror de flesta av oss ändå höll oss relativt torra. Jag är himla glad att jag kom ihåg att ta med paraplyet, annars hade jag inte vågat ta ut kameran.

Rhiva fick komma ut en liten stund på förmiddagen och visa ”Kierrä!” samt nos mot näsa. Inte helt optimalt att ta henne direkt från bilen och gå in planen och köra, men ”Kierrä!” gjorde hon superbra! Tog ut henne på ordenligt avstånd, och det var full fart ut för att runda pinnen och kuta tillbaka mot mig och kampleksaken. Nos mot näsa funkade lite sämre, men det var ju ändå bra för valpköparna att se hur man gör när hunden inte går med kontakt hela tiden…

När det var fri träning på eftermiddagen passade jag på att ta ut henne igen och ställde oss mitt i smeten för att träna ögonkontakt och lite följsamhet. Imorgon ska det tränas gruppmoment, och det kommer även vi vara med på. Det tog förresten hårt på mig att titta, lyssna och fotografera så när vi tittade på film satt jag och somnade… Tur att jag redan sett det mesta av filmen både på valp- och fortsättningskursen.

22 september, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Inte ett enda ord”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Jag förstår fortfarande inte var Kierrä är… ? 🙂

  2. Sussie:

    Det undrar jag också ;-P

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: