Grattis Kicki och Wilmer!


Wilmer i maj, 6 månader gammal.

I lördags debuterade Lhines son Wilmer, Höstglädjens Line Written In Winter i juniorklass på SKK:s internationella utställning i Högbo. Wilmer fick Excellent och blev placerad som 2:a! Så himla roligt!

Grattis Kicki och Wilmer!

3 september, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Grattis Kicki och Wilmer!”

 1. Emma & Sasha:

  Grattis Kicki och Wilmer =)

  SV:Ja en riktig gubbfan var han, men vi jaga bort honom. Skulle fan ha ringt polisen, för att körde dyngrak på sin moped. Det hade säkert gjort livet surt för honom.. 😉

  Jag tror och hoppas också att jag ska kunna belöna Sasha med klapp så småningom. Men det blev världens skillnad när jag inte gjorde det ihelgen.

  NU kom vi hem från agilitykurs dessutom, där jag kunde tjoa o tjimma hur mkt jag ville. Förhoppningsvis kan jag överföra det tjoet till lydnadsplanen utan att jag dör stora skämsdöden och Sasha blir idioträdd. =)

 2. Caroline o. Lukas:

  Snygg pojk!!
  Och grattis till resultaten i RL. Visst är det kul? 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: