Error

Efter jobbet åkte vi till Norrköpings BK och tränade tills det blev helt stopp i Rhivas hjärna. Tanken var att träna tre moment – läggande, fritt följ och hopp över hinder – men när vi kom till hoppet så orkade Rhiva inte ens hoppa höjden av tre plankor. Hon gick fram till hindret, hävde sig över och satte sig på tvären bredvid mig. ”Jag orkar inte mer!”.

Träningspasset kändes väldigt bra, även om Rhiva slängde sig i backen x antal gånger när hon tyckte det var dags för belöning. Vi har ju tränat mycket på det den senaste veckan, men tror vi ska pausa det lite nu. Imorgon tar vi en sväng förbi bruksa igen på vägen hem, och då får vi nog ta och börja med hopp över hinder.

10 september, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Error”

  1. Thina o dogs:

    Ja du vet exakt hur det är. Ibland funkar det helt enkelt inte. Men dom är små än o det hinns med. Plötsligt händer det att allt släpper.

  2. Anna:

    Hahah TLÖÖÖÖÖTT 😉 matte, du kör för hårt med dem 😉

    Ja men tak är bra! Blir som en minialtan utanför innedelen som de kan sitta på, och där blir det tak, men man kanske ska bygga ut det.. Träden funkar ju lite som tak 😉

    En upphöjd liggplats blir det! 🙂 men hur menade du med två våningar? Kan du inte rita en skiss? 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: