Platsliggning

Inte mycket träning för hundarna idag, men Rhiva har iallafall fått träna platsliggning i två omgångar. Först på morgonpromenaden, där Thyra och Lhine fick vara med som statister. Rhiva gick upp, eller snarare flög upp, flera gånger. Hon var så snabb att jag liksom inte hann se när det var på gång, utan helt plötsligt satt hon framför mina fötter. ”Var jag duktig nu?!?”.

Nu har vi varit ute i mörkret och tränat platsliggning i några minuter. Först lite stadga, och sedan fick hon ligga i två minuter. Hon vred lite på rumpan, men annars låg hon bra. Det där vridandet kommer jag inte bry mig om när hon ligger på tid, utan det tar vi separat när vi tränar stadgan.

Jag ska försöka få till lite platsliggning varje dag, för det är ju lätt att göra ett stopp på promenaderna på olika platser, vid olika tider och få olika störningar.

28 augusti, 2012 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Platsliggning”

  1. Gabbi, Edwin & Nixon:

    Jag försöker också få till platsliggning så ofta jag kan.. Som du säger är det väldigt enkelt att göra & perfekt att få in lite lätt störning redan från början 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: