Tokiga unge

Plockade fram vattenslangen för att vattna i vår lilla rabatt nu under kvällen när vi kom hem från jobbet. Rhiva tycker ju tyvärr att det är jättekul att gräva i rabatten och dra upp buskarna och äta upp blommorna, så nu har jag satt upp ett (present)snöre längs med rabatten för att tala om att det liksom är stopp där. Thyra och Lhine har fattat grejen, men inte Rhiva såklart…

Det är ju bara att krypa under snöret eller slingra sig förbi runt pinnarna jag slagit ner för att sedan fixa lite i rabatten eller sitta på blommorna. Rhiva skulle ju självklart hjälpa till med vattningen också, så när hon var på väg under snöret så sprutade jag vatten i huvudet på henne med tanken att både överraska och skrämma henne lite. Men det blev ju inte alls som jag hade tänkt, utan Rhiva tyckte det var jättekul!

Jag kunde inte låta bli att skratta åt henne. Vattnet från slangen har hon inte sett som något roligt förut, men nu skulle hon bita i strålen. Så där stod jag en stund och sprutade vatten runt, runt, i en åtta, kors och tvärs medan Rhiva jagade efter… Otroligt underhållande både för matte och hund!

9 juli, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Tokiga unge”

 1. Sussie:

  Haha låter som Haven och vår vattenspridare!

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Lystra är likadan med vår vattenslang, väldigt underhållande faktisgt! 😉

 3. Elaine:

  Haha! Många gånger när du beskriver Lhines upptåg och personlighet, så är det som om du beskrev min Hippie också. 🙂 Samma nyfikna, uppfinningsrika ”inget-är-omöjligt-sätt”!

  Tur de är söta! 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: