Prova på sök

Om en månad är det Öppet hus på Linköpings brukshundklubb med olika uppvisningar, föreläsning, tipspromenad och prova-på i allt från bruks till rallylydnad. Jag har faktiskt anmält mig och Rhiva till en av grenarna, och förhoppningsvis blir det att prova på sök! Någon bekräftelse på vår anmälan har vi inte fått ännu, men jag håller såklart tummarna för att sökgruppen inte redan är full.

Rhiva gillar ju människor, att springa och att leka så jag tror att sök skulle passa, och jag har ju till och med skrivit på hennes egna sida att jag har tänkt att vi ska prova på det.

7 juli, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Prova på sök”

 1. Anna&Trion:

  Åh, jag älskar såna alltiallo/provapådagar 🙂 Kul!

 2. Sara, Tosse och Vittra:

  Sök brukar passa de flesta golden. Och det är så kul!!

 3. Cissi o goldentrion:

  Så roligt, sök är verkligen jättekul 🙂 Hoppas ni får en trevlig dag!

 4. Johanna, Max & Java:

  Vad roligt med sök 😀

 5. Angelica:

  Sök passar säkert Rhiva jättebra! Jag och Lira tränade en del sök förra året och hon tyckte det var hur skoj som helst! Och jag med förstås, men vi har lagt det på hyllan i år. Hinner inte allt tyvärr:/

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: