Freestyletisdag

På något vis så har det blivit så att när jag och Nathalie ska träna freestyle tillsammans så blir det oftast tisdagar. Idag hade  vi bestämt träff 14.00 för att hinna med tre timmars träning. Vi tränar såklart inte så länge, utan det blir väldigt mycket prat under tiden.

Jag hade bestämt mig för att jag ville träna ute, då Thyra går upp enormt i varv inomhus. Varför vet jag inte, men så är det iallafall. Det blev såklart spöregn och åska, så vi fick flytta in iallafall. En av våra nya rörelser har börjat funka riktigt bra och kommer bytas ut för en annan rörelse där Thyra varvar upp på tävling. Provade att länka ihop det med rörelserna som är före och efter, och tror det kommer bli riktigt bra. Det blir liksom som en liten paus där jag kan samla ihop Thyra.

Nathalie var lite sen, så i väntan på henne och Ayax fick Lhine träna lite freestyle och sen efteråt tog jag ut Rhiva en liten stund. Vi har kommit en liten bit med slalom framåt, och även börjat träna på snurrar åt både höger och vänster. Tänkte att jag ska lyssna igenom hennes låt nån dag och börja skissa ett program så jag vet vad vi ska träna på inför hennes debut. I freestyle är det 12 månaders gräns, så vi har god tid på oss då jag tror att vi skippa inomhustävlingar och väntar till nästa vår.

Tror att jag även har kommit på vad jag vill göra för program med Lhine. Det är en programidé jag haft till Thyra, men tror det passar bättre in på Lhine. Måste bara hitta en låt… Min klädsel är klar och allt finns i min garderob, och jag har inte sett någon som haft ett sådant program innan.

10 juli, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Freestyletisdag”

  1. Nathalie och Ayax:

    Spännande 😉 Ska bli kul att diskutera mer om dina nya program :))

  2. Anna:

    Spännande! 🙂
    Jag känner ibalnd att freestylen är jobbig, eftersom jag bor som jag gör. Man skulle bo runt sthlm eller i skånetrakerna för att kunna få tävla mer freestyle. Fast det gäller iofs nästan all hundtävling .. 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: