Alla onda ting är tre

Det började med Rhivas ögoninflammation på midsommardagen. Tre dagar senare fick Thyra sin akuta anaplasma. Rhivas ögon har varit fina i ett par dagar nu och Thyra är pigg som en mört. Har ju bara väntat på att något ska hända med Lhine också, och idag när jag undersökte varför hon låg och slickade på sin svans så hittade jag ett våteksem på undersidan.

Eksemet är tvättat, torkat och så har Lhinestackaren fått gå med tratt under dagen. Det gillar hon verkligen inte, men hon får stå ut med det några dagar. Jag har inte kollat supernoga, men eksemet verkar redan ha torkat och fått en skorpa. Hoppas det fortsätter så!

2 juli, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Alla onda ting är tre”

  1. Hanna:

    Gah! Dessa j-vla fukteksem :(. Hoppas det läker snabbt!

  2. Anna med flock:

    Men fy vad tråkigt! Hoppas det läker fort och att det vänder nu så ni får ha flyt och tur ett tag!

  3. Anna&Trion:

    Nej men usch! Vilken otur! 🙁

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: