8 månader

Känns som att det var alldeles nyss som Rhiva fyllde 7 månader, men tiden far iväg lika snabbt som hon själv springer och nu är hon alltså 8 månader helt plötsligt. Det vita odjuret.

Hon är vild, hon är galen och ibland gör hon mig galen. Många gånger funderar jag på om jag någonsin kommer få ordning på henne… och det kommer jag ju, bara hon får göra något vettigt av all sin energi. Hon är ju bara så himla rolig att träna med, och hon snappar upp saker väldigt snabbt. De små korta passen i förra veckan där vi började pilla med fotgåendet har redan gett resultat till exempel…

Idag har vi varit på en inofficiell rallylydnadstävling, där jag och Lhine provade en start i nybörjarklass, och under pausen innan fortsättningsklassen drog igång så tog jag ut Rhiva i röran. Vi jobbade med koppelgåendet hela vägen från bilen, och sedan satte vi oss mitt bland alla människor och hundar och bara satt där en stund. Rhiva skötte sig jättefint, och emellanåt blev jag nästan rädd och trodde att hon hade klivit ur kopplet då det hängde löst runt min handled.

Domargenomgången hölls precis bredvid oss, och Rhiva som varit helt galen i människor satt bara och tittade när folk i princip klev över oss. Den fina passiviteten belönades med ett litet kort träningspass där vi jobbade med ingångar från olika håll och ett par steg linförighet. Sedan satt vi och kikade på några ekipage innan Rhiva fick hoppa in i bilen igen.

23 juli, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “8 månader”

  1. Ingela, Zeb, Indy:

    Så fin hon är! =)

  2. AC:

    Ser ut som en fröken med en del bus i sig! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: