10 minuter, bättre än ingenting

Lång dag på jobbet idag, vilket brukar innebära vilodag för hundarna, men idag fick de faktiskt varsitt träningspass på lunchen. Många av dagishundarna har semester, så när alla hade varit ute på förmiddagspromenad hade jag fortfarande energi kvar som jag kunde lägga på mina egna flickor. Jag ställde timern i mobilen så de fick träna 10 minuter var, och man hinner ganska mycket på den korta stunden.

Lhine och jag testade lite moment från rallylydnaden, då jag faktiskt tänkt att vi ska prova på det framöver. Med Rhiva försökte jag påbörja något som så småningom ska bli ett fotgående. Vi kom väl egentligen ingenstans, och jag får klura lite till på hur vi ska jobba med det momentet. Thyra fick såklart träna freestyle, och vi fortsätter att nöta på vårt kommande trick.

16 juli, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “10 minuter, bättre än ingenting”

  1. Caroline o. Lukas:

    10 minuters träning kan ibland vara mycket mer givande än 45 träning inkl vila tycker jag..Det är kvalitén som räknas 😉
    Kul med rallylydnad – riktigt skoj om ni frågar mig och Lukas.

  2. Nathalie och Ayax:

    Vad roligt med rally för Lhine! När ska vi ses och träna då?????? ;))))))

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: