Monster i skogen

Idag har jag varit och kastat döda fåglar tillsammans med mamma och Annette. Först kastade jag när tränade dom med Ingrid och Stina, och sedan kastade dom åt mig så att Lhine fick träna lite också. Det var inget vidare värst snyggt arbete Lhine gjorde, men jag vet inte när vi tränade apportering senast? Jag gjorde själv ingen snygg insats som förare heller, utan var väldigt otydlig och sa olika kommandon när jag skickade iväg Lhine.

När Lhine var på väg ut till en vattenmarkering, som fick bli hennes sista, hörde jag ett jätteäckligt ljud en bit upp i skogen. Tittade bort mot mamma och Annette som stod på andra sidan vattnet för att se om de hört samma ljud som jag hörde, och det hade dom. Båda två stod och tittade upp i skogen med stora ögon och så hörde jag mamma säga ”Och vi som måste gå förbi där..!”.

Jag började klappa händerna och tjoa högt när Lhine greppat anden och hon fick även påhejningar från andra sidan. Snabbt plockade vi sedan ihop alla grejer och gick därifrån. Vi var helt eniga om att det var grymtandet från ett vildsvin vi hade hört, men det var liksom ingen som ville nämna det förrän alla var samlade på samma sida igen.

Usch alltså, det var ett ljud så man typ blev helt stel av skräck. Vildsvin säger inte ”Nöff, nöff”…

30 juni, 2012 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Monster i skogen”

  1. Annette & Stina:

    Kul att du var med och ni var visst duktiga… tänk att det var typ 3-år sedan Lhine fick apportera vilt, lite ringrostig ska man vara efter så lång tid! Nu är ni på G även i denna gren! Men hualigen vad läskigt det lät, då lade vi benen på ryggen ha ha!

  2. Nettan:

    Nej Usch!!! det där var ingen behaglig upplevelse!Skitjobbigt att gå tillbaka på stigen,jätteglad att jag inte behövde gå ensam.!!!!

  3. Gabbi, Edwin & Nixon:

    Oh vad äckligt.. vildsvin ska INTE vara att leka med alltså!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: