Helt slut i huvudet

Det har bara hunnit gå en månad sedan Höstglädjens lydnadshelg hos Heléne, och idag var vi ett gäng som hyrt henne för ytterligare en kursdag. Fyra Thyrabarn, lilla Rhiva, mammas Bacill och en Bacilldotter. Det blev en toppendag med jättefint väder och en massa bra träning för alla.

Jag visste inte riktigt hur det skulle funka med Rhiva, men det gick jättebra. På förmiddagen tränade vi ingångar på planen och tandvisning. Sen på eftermiddagen gjorde vi en riktigt fin ingång på planen, tränade lite mer på tandvisningen och började lite med linförighet. Som en rolig avslutande övning fick Rhiva med synretning springa och hämta en leksak ute i rutan.

Tack vare upplägget med varsitt enskilt pass under för- och eftermiddag så har vi så himla mycket med oss hem! Det är dessutom övningar som räcker upp både till klass III och elit, vilket känns super! Nu måste jag bara börja planera Rhivas träning lite grann, så vi inte tränar lite av allt på en gång utan väljer vad vi ska lägga fokus på under en period.

Oh, nu är jag taggad!

6 juni, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Helt slut i huvudet”

 1. Linda:

  Låter himla kul!!

 2. Annika:

  Det verkar vara en jätterolig träning och man skulle gärna vara med 🙂

 3. Anna&Trion:

  Låter superroligt!! JAg vill okcså gå kurs!

 4. Angelica:

  Tack för en superkul dag tillsammans!

 5. Lovisa, Inja & Fendi:

  Härligt 🙂 Bra med långsiktiga träningsmål också så det inte blir ”nystart” inför varje klass 🙂

 6. Sussie:

  Härligt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: