Påhittig liten valp

Imorse vaknade jag av att Rhiva låg och åt på mina skor. Mina dyra fina Asics. Tydligen väldigt gott med vadderingen där i hälen… Visst att dom börjat bli slitna nu och att det börjat bli dags att köpa nya, men nu blev helt plötsligt väldigt akut. Tur att jag fick pengar i födelsedagspresent, som jag tänkt lägga på ett par nya skor.

Under eftermiddagen var hundarna ensamma en stund, och när jag kom hem och öppnade dörren så tänkte jag bara ”Oj!”. Ett sånt där tråkigt, men viktigt, kuvert låg strimlat i hallen. Jag fick bokstavligen försöka pussla ihop strimlorna för att se vad det var för räkning hon haft så roligt med. De viktigaste bitarna tror jag att jag lyckats pussla ihop…

11 maj, 2012 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Påhittig liten valp”

 1. Anna&Trion:

  Haha hurra för valpar 😉 Shappo och tidigare vaplar (King och Tilda) kude minsann tugga i sig både det ena och det andra, blev både jobbigt och dyrt.. Flx däremot hade vi tur med, en stol gick upp i rök en gång, men förutom den hämtade hon bara skor – men hon bet aldrig på dem, hon sög bara på snörena 😉

 2. Zandra, Lova & Lystra:

  Haha, Lystra har också strimlat ett sånt där viktigt brev när hon var valp. : ) Dock inte hemma, eftersom vi har brevlåda. Men hemma hos mamma. Det var så kul när mamma ringde ditt brevet kom i från, ”Hej, det här kommer låta klysigt men vår valp har ätit upp posten” haha : )

 3. Sara:

  Valpar och viktiga saker….hahah

 4. Åsa o Kaia:

  Kaia har ätit MASSOR av saker. MASSOR…

 5. Karro och King :):

  Hehe lite underhållande att läsa men förstår att det inte är så jättekul kanske 😛 Hoppas du hittar nå nya snygga dojjor (till ett bra pris) 🙂

 6. Dessi & Teddie :):

  Hehe, Teddie åt en del saker som liten, men märkligt nog aldrig skor 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: