Nybadade flickor


Nybadade Rhiva 5 1/2 månad.

Vi har haft jättefint väder här idag, så efter morgonpromenaden passade jag på att ge hundarna en varsin dusch på uteplatsen. Det är ju så himla smidigt att duscha dom med vattenslangen och sedan låta dom torka ute i solen, istället för att böka i badkaret. Ingen av hundarna är förtjusta i att duscha i badkaret, men att få duscha ute verkar dom tycka är ganska trevligt faktiskt.

Började med Thyra, som var i störst behov av en ordentlig dusch med schamponering. Hon har satt igång att fälla ordentligt nu, så jag ville hjälpa pälsen att lossna. Sedan var det Rhivas tur, och henne ville jag provduscha innan nästa utställning för att se vad som händer med pälsen om den får torka utan att hon har en t-shirt på sig. Jösses vilken päls hon har jämfört med Thyra och Lhine.

Lhine tog jag sen av bara farten när jag ändå var igång. När alla tre var duschade, torkade och borstade så fick de fortsätta att torka ute i solen, och under tiden så passade jag på att pyssla på uteplatsen. Klippte gräset och rensade maskrosor längs kompostgallerstaketet, barfota i bara shorts och linne. Hur skönt som helst! Dagens väder skulle jag gärna ha året om, soligt och alldeles lagom varmt så man ändå kan röra på sig utan att bli genomsvett.

13 maj, 2012 | 10 kommentar »

10 kommentarer till “Nybadade flickor”

 1. Sandra:

  Rhiva är verkligen skitfin!!

 2. Sara:

  Hon är så himla fin! Underbar konstruktion.:)

 3. Linda:

  Mina är tvärtom. Gillar inte vattenslangen men duschen inne går bra 🙂
  Fint foto på fin tjeja!!

 4. Jenny:

  Fortsätter Rhiva att utvecklas sådär kommer ni få mycket roligt ihop i ringen 🙂

 5. Annelie:

  Snyggingen!

 6. Emma o Sasha:

  Sandra, kan inte du berätta exakt vad som är så fint med henne? Nu menar jag inte att jag tycker att Rhiva är ful, för det tycker jag inte. Utan jag vill lära mig vad som är rastypiskt med henne =)
  Tycker det är så trist med hundutställningar att domarna inte pratar med publiken när de tittar på hundarna. Det hade man ju lärt sig massor på!

  Sv: Jepp, en riktigt frän bild fick du till. Jag har en Canon 60d, med ett objektiv från tamron har jag för mig. Är riktigt nöjd med den =)

 7. Dessi & Teddie :):

  Oj, så stor hon hunnit bli! 😀

 8. Zandra, Lova & Lystra:

  Finis! 🙂 Kan hon dela med sig av lite vinklar och förbröst till Lystra tror du 😉

 9. Emma o Sasha:

  Haha ja, jag märkte att min kommentar kunde missuppfattas lite. Men jag tror du vet att jag älskar Höstglädjare, och söta Rhiva är inget undantag =)
  Måla gärna i photoshop, rasstandarder är roligt att kunna.

 10. Dessi & Teddie :):

  Så vacker 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: