Löpet som försvann?

Ungefär 6 månader har Lhine haft mellan sina löp, och nån gång blev det bara 5 månader när hon hängde på Thyra. Så jag hade räknat med att hon skulle börja löpa i början av mars, men inget löp syntes till under hela mars. I mitten av april kände jag på mig att det skulle komma olägligt till en tävlingshelg (som sedan inte blev av), men icke. April passerade och nu är vi inne i mitten av maj. Därmed är det 8 månader sedan förra löpet, och hon får mer gärna fortsätta att ha så långt mellan löpen.

Jag har anmält Lhine till två lydnadsprov, och blir inte alls förvånad om hon sätter igång så att vi missar båda två…

14 maj, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Löpet som försvann?”

  1. Hanna:

    Bacci drog också ut på löpet. Inte mig emot heller 🙂

  2. Katarina Axelsson:

    Väntar oxå på att Ezra ska löpa. Förra löpet drog igång när jag anm. till vår allra första tävl.. Får anm. till lkl2 så drar det nog igång.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: