Film: Rhivas första bad

Enligt hundarna har nog den här dagen varit den bästa på länge. Efter frukosten fick Rhiva en egen promenad där hon fick springa lös nästan hela promenaden, och sen fick Thyra och Lhine en längre morgonpromenad. Direkt efter det fick alla tre ett varsitt träningspass, och därefter packade vi in oss i bilen för att åka och bada!

Turen var med oss och badplatsen var helt öde. Thyra och Lhine hade full koll på vart vi var någonstans och gick på tårna hela vägen från bilen. Alla tre fick sitta och vänta på frikommando, och då var det full fart ut i vattnet. Rhiva hängde på en bit innan hon hann reagera. Lite konstigt var det med det blöta. Hon skuttade i kanten en stund men tog sig längre och längre ut, och plötsligt när jag kastat en lång boll åt Thyra så kom Rhiva farande förbi mig och simmade ut och hämtade den. En riktigt duktig simmare visade hon sig vara också, för hon gjorde inte ett enda plaskigt simtag.

I lite mer än en timme fick hundarna plaska och simma innan vi åkte hem igen. Jag hade tänkt träna med dom en liten stund nu på kvällen också, men de har varit så himla nöjda och avslappnade sedan vi kom hem så de får fortsätta att ha en lugn kväll.

28 maj, 2012 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Film: Rhivas första bad”

 1. Annelie:

  Härligt! Jag har också en kille som bara simmade av sig själv förra året, lugnt och fint utan plask!

 2. Emma o Sasha:

  Oj vilken duktig tjej =)

 3. Sarah, Pippi & Wilda:

  Vad härligt det ser ut 🙂

 4. Tjocka Tjorven-Blivande sexbarnsmamma:

  Men vilken underbar simstil,skrattade så jag låg dubbelvikt här hemma:-D Hopp och sim samtidigt!! Lhine verkade tycka att hennes dotter var lagom rolig;-) Underbart att se dom!

 5. Ingela, Zeb, Indy:

  Det är ju så härligt att bada! =)

 6. Ann-Sofie:

  Naturbegåvning – Härligt!!!

 7. Gabbi, Edwin & Nixon:

  Härlig film! Hoppas att min lille Nixon också kommer uppskatta vatten mer till sommaren, än så länge står han som ett fån och badar tassarna vid strandkanten 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: