Överjävlig skitunge

Börjar inte jobba förrän 13.00 idag, och gick upp i god tid för att hinna med ett pass på gymmet utan att behöva stressa här hemma. Efter att ha rastat Rhiva när jag kommit hem igen så tänkte jag sätta mig ner vid datorn ett par minuter, men det tyckte inte lilla Rhiva som fick idiotrycket. Hon sprang runt, runt, runt soffan, bet och slet i Thyra och Lhine, välte vattenskålen… Totalt kaos!

Istället för att sätta mig och varva ner vid datorn, så blev det att gå ut och försöka varva ur Rhiva. Det blev lek med snörbollen, och sedan fick hon göra några lägganden med godis som belöning innan vi kastade och kampade med bollen igen. Det var länge sen vi lekte med den bollen, och Rhiva tyckte den var jättegod! När jag plockat ut den ur munnen på henne så satt hon och klapprade tänder.

När jag ändå var igång så fick Thyra och Lhine också några minuter var med lek och träning. Nu ligger alla tre trötta och nöjda på hallgolvet, vilket känns väldigt skönt eftersom att jag vet att jag kommer vara väldigt trött ikväll när vi kommer hem från jobbet.

14 mars, 2012 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Överjävlig skitunge”

 1. Annika:

  Vilken hemsk liten skitunge ni har fått ;-)) Tänk att just när man själv tycker att man behöver vila sig lite,,,då sätter dom igång med alla sina konster 😉
  Tur man vet att det är övergående och att dom är så söta 🙂

 2. Anna&Trion:

  Jobbigt när man MSÅTE gå ut, speciellt när man tänkt sig annat. Alltså, finns ju inget bättre än att träna hund, missförstå mig inte nu, en ibland har man tänkt sig nåt annat och då är det skitjobbigt med en överladdad hund osm bara är ivägen och kräver! =)

  Men ud, härligt med kampen! Jag bli kär bara jag läser! 😀

 3. Sara och Lhyra:

  Usch jag känner igen det där.
  Lhyra stod på vardagsrumsgolvet och tog skällde när hon ville göra något. När jag sedan ignorerade hon kom hon in framför mig med en sko i munnen och visade ”om du inte gör någonting med mig nu så äter jag upp den här… HA HA”

  Skitungar 🙂

 4. Ingela, Zeb, Indy:

  Haha, kommer ihåg när Zeb fick såna där tokryck och nästa studsade från väggarna! =)

 5. Cissi o goldentrion:

  Haha, dom är lagom gullig när dom får sina ryck och man helst av allt vill ta igen sig en stund. Men härligt tills du kommer hem efter jobbet =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: