Liten momentkoll

Igår hade jag och Lhine ett kort och jätteroligt träningspass. Jag förberedde planen och ställde ut konor för att köra igenom dirigeringsapporteringen, rutan och dum-zätat. Sedan gick jag in och hämtade Lhine och en skål med torkad lever. Lhine var laddad och väldigt sugen på torkad lever, så det var full fart genom de tre momenten. Dum-zätat har vi inte tränat något speciellt inför, men jag provade att köra hela momentet med ordningen stå, ligg, sitt och hon gjorde alla skiften rätt. På sättandet kände jag att hon kastade sig bakåt och slängde ner rumpan. Härligt!

Dirigeringsapporteringen var lite vinglig och på inkallningen från rutan hamnade hon på fel sida, men jag kände mig ändå jättenöjd! Lhine hade en så himla härlig inställning och tyckte det var jättekul att få köra igenom momenten. Detaljpet tycker ju vi är sådär lagom roligt…

8 mars, 2012 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Liten momentkoll”

  1. Anna:

    Det är ju precis sådär träningen ska vara, som jag måste bli bättre på! Ibland hinner jag tänka till (och hålla mig till planen) och då är jag så himla nöjd. Tänk om varje träning vore så! 🙂 planerad, ca tre moment, Träna lagom länge.
    Härligt med den känslan efteråt.

    Detaljpet tycker kag nogr ganska roligt, fast det är klart, det beror givetvis vilket moment det berör..

  2. Ingela, Zeb, Indy:

    Det är så härligt när man får den där bra-känslan av en träning! =)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: